Hotel Golden Sun Patmos

Vores hotel er bygget på 3 niveauer op ad bjerget og byder dermed vores gæster en helt enestående udsigt. Der er god busforbindelser til Skala og Hora. Bussen stopper lige foran hotellet og inviterer til en tur rundt på øen. Besøg øens historiske steder eller nyd udsigten til vandet eller over øen, fra mange forskellige vinkler.
Der er gode motiver for både dem, der vil tage billeder eller male. Lad dig fortrylle af den mangfoldige skønhed af øen Patmos.
værelsebaddobbelt-værelseudsigtbar/receptionmorgenad i hyggelig rum

Motorcykel og cykel udlejning, sport og vandsport muligheder findes i byen Grikos, som ligger kun 300m fra hotellet. Grikos består af traditionelle huse, taverner, samt hotel-lejligheder. 400m fra vores hotel ligger en cafe, hvor der er mulighed for at spille tennis, beachvolleyball, bordtennis og skak. Der er belysning om aften, så det er muligt at nyde sportsaktiviteterne sent ude på de varme sommeraftner.
Alle værelser har klimaanlæg, telefon, internetadgang, TV, radio, moskitonet, icebox og et badeværelse med toilet og bruser.

udsigt fra terrassengardengarden

Alle værelser har en stor altan, hvorfra der kan nydes den flotte panoramaudsigt over bugten.

I hotelværelserne findes en minibar, samt fjernsynshjørnet. En stor terrasse indbyder til at slappe af, eller at mødes med andre af hotellets gæster.

Flotte og stille sand og sten strande kan nås på en 5-10 minutters gåtur fra hotellet.

Find din yndlingsplads og nyd den enestående atmosfære af øen Patmos.

Vi glæder os til at se jer!havnen GRIKOSstrandhavnen GRIKOSVuldmånen bugt af GRIKOS

Fotos: WERNER NEUHOLD